Echipa noastră s-a înființat în urmă cu mai mult de zece ani din pasiune pentru mecanica auto și în special pentru sistemele turbo. Suntem autorizați de către Registrul Auto Român și furnizăm servicii oricărei persoane fizice sau companii de pe teritoriul României sau din Republica Moldova.

Încă de la început, scopul nostru a fost să oferim un avantaj nu numai calitativ ci și financiar clienților noștri.

Cum?

 • Formând propria echipa de experți
 • Investind în utilaje de testare și recondiționare de ultimă generație
 • Studiind în detaliu noile tehnologii de intervenție, diagnoză și reparații auto
> 10
TURBOSUFLANTE
RECONDITIONATE
ZILNIC
>1000
MASINI IN SERVICE
ANUAL
>200
MOTOARE
REPARATE

COLABOREAZA CU NOI! FA O PROGRAMARE

CE NE DIFERENTIAZA

 • CLIENTUL ESTE PE PRIMUL LOC

  Știm că, deseori, service-urile locale preferă să monteze piese de calitate inferioară pentru a-și crește șansele de profit, pierzând astfel încrederea clientului. Noi am ales să investim permanent în aparatură de calitate și să folosim doar mărci de renume pentru a maximiza fiabilitatea și gradul de utilizare al autovehiculului dumneasvoastră. Totodata oferim clienților noștri sfaturi calificate și orice fel de informație cu privire la serviciile auto pe care le furnizăm.

 • CEL MAI INTALT STANDARD DE CALITATE

  În cei peste 10 ani de activitate am învățat să soluționăm cu brio situațiile dificile, am continuat să ne perfecționăm și să ne adaptăm unei indstrii auto în continuă schimbare. Calitatea ireproșabilă a serviciilor noastre s-a văzut nu numai în fiabilitatea și durablitatea turbosuflantelor reparate ci și în cei 1368 de clienți satisfăcuți. Competența și profesionalismul echipei noastre a făcut ca, de fiecare dată, turbinele recondiționate de noi să atingă calitatea turbocompresoarelor noi.

 • TINEM LA TIMPUL CLIENTILOR NOSTRI

  Echipa noastră va efectua reparațiile cu maximum de eficiență și atenție pentru ca dumneavoastră să profitați de cea mai bună calitate în cel mai scurt timp.

 • PALETA MARE DE SERVICII

  Punem la dispoziția clienților noștri soluții competente și convenabile pentru recondiționarea sistemelor turbo și o vastă paletă de servicii de mecanică auto.

 • SERVICII DE CALITATE

  Munca noastră este pe deplin garantată timp de un an de la data facturării. Ne asumăm pe deplin resposanbilitatea în cazul nefuncționării pieselor recondiționate în parametrii tehnici impuși.

 • SUNTEM CEI MAI BUNI

  Ne mândrim cu o firmă care a mulțumit peste 1000 de clienți. Indiferent de lucrurile pe care le facem, de munca ce trebuie depusă sau de dificultatea problemei cu care ne confruntăm, clienții noștri au întotdeauna garanția lucrului bine făcut; nu căutăm calea ușoara, credem în ceea ce facem și suntem pregătiți să o dovedim și dumneavoastră!

© Copyright 2024 Turbo9